Skaper behagelig identitet.

Vi er et lite og nyetablert selskap med store ambisjoner. Vi ønsker å være en totalleverandør av klær, profil og trykkrelaterte produkter til bedrifter i nærområdet. Selskapet i dag består av tre lidenskapelige personer med kunnskap innenfor bygg og anlegg, bilbransjen, markedsføring og service. Sammen gjør vi vårt beste for at våre kunder skal oppleve oss som annerledes, personlig og unike.
Dette gjør vi ved å alltid være mottakelige, tilby produkter av god kvalitet og ypperlig service. Du vil alltid bli tatt godt imot av oss, og ingen forespørsler er for spesiell, for liten eller for stor. Med tilrettelagte og spesiallagde produkter vil du og/eller din bedrift kunne bygge identiteten deres ytterligere, og det i behagelig tøy og med kule produkter. Leverandørene vi benytter oss av er nøye utvalgt, og er kjent for å tilby produkter av høy kvalitet.
Våre leverandører har et stort utvalg av produkter, men vi presenterer et utvalg på vår egen hjemmesider. På vår hjemmeside har vi presentert de produktene vi selv har erfart at markedet har et behov for, samt som vi selv anbefaler, bruker, kjenner til og har erfaring med.
Vi satser på service i alle ledd i vår kommunikasjon. Gjennom en bestillingsprosess hos oss vil du forholde deg til et fåtall av mennesker som alle vil gi deg god informasjon og service gjennom fra start til slutt, både ved bestilling, produksjon, levering og etterpå.

Vi har flere maskiner for trykk, og trykker både tekst, logo og illustrasjoner, helt etter eget ønske. Har man ikke logo selv bistår vi deg også med å utvikle dette.
Alle våre anbefalte varer er utviklet, produsert og designet på en slik måte at det skal være enkelt å bearbeide med trykk eller brodering.

Vi er alltid tilgjengelig og strekker oss langt for at du skal kunne få muligheten til å profilere deg på ønsket måte. Ta gjerne kontakt med oss for et uforpliktende møte med presentasjon av produkter og muligheter.


Våre leverandører.

New Wave er en storgrossist innen reklametekstiler, gaveartikler, sportsklær og yrkesklær, og er en leverandør til følgende bransjer; sport, gave/interiør, yrkesklær og profil. Vi har et utvalg av New Waves produkter presentert på våre sider, men distribuerer hele deres sortiment. Se hele utvalget vi har tilgang på ved å besøke New Waves nettside her.

De distribuerer blant annet disse varemerkene: Clique, Craft, Cutter&Buck, D-Vice, D.A.D, DJ Frantextil, Harvest, James Harvest & Frost, Jobman, Printer, Projob, Sagaform og Spreedo.

Procurator tilbyr arbeidsklær, personlig verneutstyr, rengjøringsmidler, hygieneartikler, engangsartikler og emballasjeløsninger. Med et bredt produktsortiment, sikre leveranser og velutviklet e-handel er Procurator er samarbeidspartner vi har et meget godt samarbeid med. Vi har et utvalg av Procurators produkter presentert på våre sider, men distribuerer hele deres sortiment. Se hele utvalget vi har tilgang på ved å besøke Procurators nettside her.

Procurator distribuerer bl.a. disse varemerkene Worksafe , KBM professional, Ansell, Cederroth, Katrin, Scott safety, Sievi, Tork, 3M, Sundstrom, deb stoko, Honeywell, Howard Leight, ID identity, Microgard, Miller, Monitor, Solid Gear, Toe Guard, uvex, Vileda professional.

You Brands er en av Nordens ledende bedrifter innenfor produksjon, design, salg, innkjøp og distribusjon av tekstiler for profilmarkedet. Deres varemerke YOU er Norges mest solgte varemerke innen profilbekledning.
Vi har et utvalg av You Brands produkter presentert på våre sider, men distribuerer hele deres sortiment. Se hele utvalget vi har tilgang på ved å besøke You Brands nettside her.

You Brands disturberer bl.a. disse varemerkene You, Camus, Blue Rebel, Momenti, NYXX, Cue, STORMTECH, Momenti, COE, Anvil, American Apparel, Atlantis, Premier, Samsonite, American Tourister og Brook Taverner.

Tress C. Monsen AS er Skandinavias ledende leverandør av sport- og aktivitetsutstyr. De utvikler og selger miljøbevisste produkter, og tilbyr et bredt og omfattende sortiment. Sortimentet deres består av balansemotoriske treningsrekvisitter, sykler, baller, mål og nett, skoleidrettsutstyr, utstyr til svømmehaller, idrettshaller og sportsanlegg, ballbinger og multi-baner, lekeplasser og treningssentre. Vi har et utvalg av Tress sine produkter presentert på våre sider, men distribuerer hele deres sortiment. Se hele utvalget vi har tilgang på ved å besøke Tress sin nettside her.

Bråtens fabrikker AS Eskimo

Bråtens fabrikker AS Eskimo produserer klær i ren og miljøvennlig norsk kvalitetsull. De benytter seg av norsk lammeull i sine produkter, og tilbyr gensere, luer, votter, sokker og ullundertøy – Dette i stilig og tradisjonelt design.
Vi har et utvalg av Bråten fabrikkers produkter presentert på våre sider, men distribuerer hele deres sortiment. Se hele utvalget vi har tilgang på ved å besøke Bråten fabrikkers nettside her.