Julegaver, det er kanskje litt for tidlig å begynne å tenke på julegaver for folk flest, men ikke for oss i Morrow.

Julen er den tiden på året hvor vi koser oss ekstra med mat og drikke. Alt fra en varm kopp kakao til en liten aquavit etter middag eller små pepperkaker og velsmakende ribbe. Selv om julen er en koselig tid, er det også en hektisk tid med julegave innkjøp, avslutninger, familiemiddager og julekalendere osv. Vi som jobber hos Morrow er spesielt glad i julen, og begynte tidlig å tenke på hvordan vi kan gjøre julen enklere for bedrifter, men samtidig sette sammen en julegave som er en glede å gi og motta.

Og denne tankegangen førte til at vi kom i kontakt med Sterk Saus. For dere som ikke kjenner til Sterk Saus allerede er dette et ungt firma stasjonert i Halden som lager egenkomponerte chillisauser. I tillegg til dette inspirerer og informerer de ukentlig via sosiale medier hvordan man skal bruke chillisaus i mat og drikke. Med andre ord – et veldig spennende firma.

Sammen med Sterk Saus har vi satt sammen en julegave vi kaller Den Lokale Julegaven, som vi er sikre på oppfyller vårt mål – En julegave som er en glede å gi og motta.
Resultatet er blitt en julegave som inneholder artikler fra både Morrow og Sterk Saus, en gave som man kan sette sitt personlige preg på. Gavens eksakte innhold ønsker vi å hemmeligholde for offentligheten, og heller ta en prat om med de riktige beslutningstakerne i de forskjellige bedrifter.

I tillegg til Den Lokale Julegaven, som vi er veldig stolte av, har vi et stort sortiment av andre produkter som egner seg som julegave. Alt fra en ryggsekk til kjøkkenkniv og tepper og drikkeflasker. Det meste kan vi trykke logo eller en personlig tekst/kallenavn eller budskap på. Se et utvalg av sortimentet her.

Hva skal dere kjøpe som julegave til deres ansatte i år? Vi i Morrow har alternativene.

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *