Morrow AS personal
f.v. Martin Torgalsbøen, Madelein Andersen og Lars Ivar Dammyr

Etter ca. 1 år med mindre oppdrag, testing, innkjøp, opplæring og utallige telefoner med leverandører er vi nå virkelig i gang, og klare for å kunne levere til enda flere.

Allerede har vi levert gensere og t-skjorter med spesial trykk, arbeidsklær, treningsklær og treningsutstyr til flere forskjellige bedrifter, organisasjoner og privatpersoner i Halden. Produktene vi har levert er blitt godt mottatt og vi er stolte over å ha opparbeidet oss gode forhold med våre nåværende kunder. Vi vil alltid sørge for at dere vil få best mulig oppfølgning og service videre.

Hvem er Morrow?

Morrow ble etablert i 2019 av Lars Ivar Dammyr og Madelein Andersen. De så et potensial i sitt nærområde i å kunne levere klær, ting og utstyr med trykk til bedrifter av alle størrelser. Vi ble raskt tatt godt imot, og vi startet arbeidet med å legge planer om hvordan vi kan bli en aktuell leverandør til enda flere. Martin Torgalsbøen ble en del av vårt team i 2020 og han vil bidra til at vi oppnår våre mål for fremtiden.

Både Martin og Lars Ivar har flere års erfaring innen bygg og anleggsbransjen, og vet hva av arbeidsklær og arbeidsutstyr som fungerer og ikke.
Madelein har erfaring fra salg og markedsføring, og har god kjennskap til digitale medier, kundeoppfølging og marchandise.

Vårt mål er; Å bli den ledende leverandøren av arbeidsklær, tilhørende utstyr, klær og marchandise i nærområdet.

Dette målet vil vi alltid jobbet for, og for å kunne nå dette målet er vi alltid imøtekommende, serviceinnstilt og tilbyr produkter av høy kvalitet med riktig markedspris. For oss er ingen forespørsel for liten eller for stor, eller for spesiell.

Vårt slagord er; Forsterker din identitet   

Vi ønsker å være en total leverandør til våre kunder og kunne tilby klær til alle formål, arbeidsutstyr, treningsklær, treningsutstyr, bedriftsgaver til ansatte, marchandise og gjerne mye mer. Her er det kun din egen fantasi som etter grenser, og vi tilbyr gjerne litt av vår fantasi også hvis du ønsker innspill. Alt vi leverer kan vi trykke logo, slagord, tekst og mindre bilder på. På den måten bistår vi deg med din identitet.

Hva leverer Morrow?

Vi leverer alt fra våre utvalgte hovedleverandører New Wave, Pocrator og Tress. På vår hjemmeside har vi et utvalg av produktene fra disse leverandørene presentert. Dette er produkter vi selv anbefaler og er godt kjent med. Vi setter gjerne sammen pakkepriser og kommer alltid med tilpasset tilbud tilhørende din forespørsel.

Ta gjerne kontakt med oss – Vi vil gjerne forsterke din identitet.

Categories: Uncategorized

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *